Access Consciousness Bars

Access Consciousness Bars

Ervaar je wel eens stress of heb je het gevoel dat je hoofd helemaal overloopt?

Dit is niet alleen bij volwassenen zo, ook kinderen ervaren dit. Bij kinderen heeft dit vaak zijn weerslag op school, mbt hun leerprestaties maar ook op hun gedrag (ook privé).

Op school uit zich dit oa in concentratieproblemen, waardoor ze de lesstof minder onthouden. Soms zijn ze zelfs bang dat ze alles “kwijt” zijn als ze een toets of proefwerk moeten maken?

Concentratieproblemen en/of gedragsproblemen komen ook vaak voor bij personen die hoog sensitief zijn, of gediagnostiseerd zijn met ADD, ADHD of Autisme. Zij weten zich vaak geen raad met alle prikkels die ze gewaar zijn.

 

Wat als er tools zijn, waardoor het rustiger wordt in je hoofd?
Wat als het toepassen van tools ervoor zorg zou kunnen dragen dat de hersenen beter zouden kunnen functioneren?
En ze de informatie beter kunnen opnemen?

 

Door het toepassen van Access tools is bij kinderen, waarbij deze tools werden toegepast, een positieve verandering zichtbaar.

Dit waren de reactie van bijv. de ouders;

 

 • Kind is veel rustiger dan normaal;
 • Halen betere punten;
 • Zelfs een verbetering van sportprestaties
 • Makkelijker in de omgang
 • Beter leerprestaties op school
 • Betere concentratie

 

Duizenden (volwassen) mensen hebben Access Bars gebruikt om meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals;

 • Slaap
 • Gezondheid en gewicht
 • Geld
 • Seks en relaties
 • Intense zorgen en vrees
 • Stress en zoveel meer

 

In het ergste geval zal je je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets groters.

 

De tools zijn actief toegepast, maar ook passief. Actief door de bars te laten runnen. Wat wil dat zeggen? Wat zijn Bars?
De Bars zijn 32 punten op het hoofd waarin je alle gedachten, ideeën, overwegingen, emoties en houdingen opgeslagen hebt, die je in elk leven dat je ooit gehad hebt belangrijke achtte. Door het runnen van de Bars wort de elektrische lading, zoals die in de hersenen opgeslagen zit, opgelost.

Als het ware wordt een computervirus van bewustzijn geactiveerd.

Je kunt het vergelijken met het ingedrukt houden van de

DELETE-knop van de computer. Zie dan de bars als de harde schijf van de computer. Alles wat je tot dan toe hebt opgeslagen. Het verwijdert bestanden en programma’s zodat ze niet meer langer in je leven zijn.

Door het nalopen van de Bars worden de hersengolven daadwerkelijk vertraagd.

Bars kan worden gebruikt om verandering mogelijk te maken op alle gebieden van je even. Als je bereid bent om meer vanuit bewustzijn te functioneren, open je de deuren naar alle heling en genezing.

De wetenschap laat zien dat de vorm van de cellen duidelijk ovaal wordt als ze worden beïnvloed door gedachten, gevoelens en emoties, wat de eerste stap is naar ziekte en ongemak. Als je je Bars laat nalopen, verlicht het dat effect, zodat de cellen weer hu natuurlijke bolvorm kunnen aannemen, wat het lichaam meer gemak geeft.

 

Laat je Bars en/of die van je kind(eren) of partner runnen, zonder er een mening, standpunt of verwachte uitkomst en zie wat er voor jou en/of je kind(eren) verschijnt. Door met een of meer tools tegelijk te oefenen krijg wordt het besef groter van hoe het werkt en wat er mogelijk is (vaak veel meer dan je jezelf ooit voor kon stellen).

Wanneer je beseft dat je eigenlijk alles wat er in je leven verschijnt zelf creëert, het goede, het slechte en het lelijke, heb je de kans om in meer kracht en potentie te stappen. Dit is wellicht wat oncomfortabel. Als je door zoiets heen gaat – vraag dan aub om assistentie. Kies een facilitator die met jou resoneert om het een en ander ver verwerken – te processen. Je staat hier niet alleen in en je hoeft ook niet te lijden, tenzij je dat liever wel doet! Is het niet fijn om uit de slachtoffer modus te komen?!

Heb plezier, wees aardig voor jezelf, erken je unieke talenten, capaciteiten en mogelijkheden, weet wat jij weet en kies wat werkt voor jou!

Access Consciousness cursussen en trainingen voorzien je van verbale processen en simpele tools voor verandering om zoveel of zo weinig te veranderen als jij toelaat en kiest.

Wat al jij niemand anders meer nodig zou hebben om je antwoorden te geven maar alleen een paar vragen die je in staat zouden stellen te weten wat jij weet? Zou dat voor meer mogelijkheden in je leven zorgen? Er zijn basistrainingen en gespecialiseerde trainingen die ontworpen zijn om jou, je kind(eren), je partner meer gemak, vreugde, overvloed, keuze en mogelijkheden te geven.

Ben jij klaar om de onbegrensde mogelijkheden te onderzoeken?

 

Alles kan veranderen. Alles is mogelijk. De vraag is, ga jij het kiezen?

 

Een keuze is het begin van alle creatie. Elke keer dat je kiest, verschijnt er iets in jouw leven vanwege jouw keuze. Er is geen goede of foute keuze. Er is allen maar keus.

Jouw keuze kan alles veranderen. Ben je klaar om te beginnen aan de reis van je keuze? Ben je klaar om echt te leven en in de vraag te zijn van wat er nog meer mogelijk is?

 

Wil je meer info of wil je een afspraak maken voor jezelf en/of partner, kind, familie of vrienden?

Het is allemaal mogelijk, bel dan 06-28543623

 

Namaste-Sittard

Monique Persoon